Björn Ranelid förra året

Välkommen till Hörby KulturKalas 23 maj 2017!

Boka in den 23 maj i era kalendrar för årets Hörby KulturKalas vill ni inte missa! Vill du uppträda i år? Då är du välkommen med din ansökan senast den 26 mars.

Intresset för att delta i Hörby Kulturkalas är stort och tyvärr kan vi inte garantera att alla som anmäler sig får en plats. Inga arvoden betalas ut, men vi kan garantera en proffsig inramning och en stor, glad och positiv publik. Deltagarna får besked när programmet är klart, senast den 20 april.

Det är tack vare våra fantastiska partners som vi kan bjuda Hörbyborna på denna härliga folkfest!

Våra huvudpartners är Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta och Sparbanken Skåne. Fulltofta Slott och Hörby Bil är guldpartner. Kraftringen, Häggenäs Sjukhem och Hörbybostäder är artistpartner och Teleservice är vår teknikpartner. Dessutom stöttar många fler lokala företag kalaset. 

Tillbakablick på 2016

Vilket kalas det blev förra året med fantastiska artister, sol och värme och publikrekord! I år blir den fjortonde upplagan av Hörby KulturKalas och som alltid kommer kulturen att genomsyra hela Hörby centrum med sång, dans, musik, teater och författarbesök på de upp till sex scenerna.

Hörby Kulturskolas ungdomar är stommen i kulturkalaset, och så kryddar vi med kända stjärnor och en mängd artister och band från hela Skåne. Förra året uppträdde populära Samir & Viktor, hiphopartisten Allyawan, författaren Björn Ranelid och dansbandsstjärnan Elisa Lindström.

Våra partners 2017

Logoplatta.jpgMer om KulturKalaset
Anmäl dig!

Vill du uppträda i år?
Anmäl dig här

Kalaset i sociala medier
Kontakt
om du har frågor om KulturKalaset

Välkommen att kontakta Petra Kuritzén med frågor och för att diskutera hur ditt företag kan synas med Hörby KulturKalas
 
Telefon:
0733-31 84 55